Islam for all-الإسلام للجميع

Questo sito e' protetto con
Norton Safe Web


Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin

شاطر
ANNAMARIA
ANNAMARIA
che Allah lo ricompensi
che Allah lo ricompensi

Località*الدولة* : United States

Sesso : انثى

Numero di messaggi : 89
Età : 48

defaut Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin

مُساهمة من طرف ANNAMARIA في الأربعاء 16 نوفمبر - 17:48:27

Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin

Njeriu nuk ka mundësi ta njoh të vërtetën nga e kota, udhëzimin nga
devijimi, të mirën nga e keqja vetëm se përmes rrugës së Pejgamberëve
(alejhimus-salatu ves-selam). Ky varg i tyre u plotësua me Muhamedin
(sal-lAllahu alejhi ve sel-lem) i cili ishte mëshirë për njerëzimin dhe
mësuesi i rrugës së drejtë për të. E kjo është edhe porosia e kësaj
hutbeje.Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin


55.3 MB    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 20 مارس - 10:53:36