Islam for all-الإسلام للجميع

Questo sito e' protetto con
Norton Safe Web


Kjo faqe reklamë

شاطر
avatar
omar
Spammer
Spammer

Località*الدولة* : Egypt

Sesso : ذكر

Numero di messaggi : 212

General Kjo faqe reklamë

مُساهمة من طرف omar في الأحد 3 يناير - 0:51:19[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

"C.I.P.U."

kishte hapur zemrat e njerëzve dhe u bë popullor

Metoda e lexuar Kur'anin, duke marrë një shtesë të papritur ... vizitorë në ditë. Pra
vendimi është bërë për të ripërtërirë website design-urtë dhe
funksion-urtë, veçanërisht duke përfshirë aftësinë për të zgjedhur
libra të ndryshme për të lexuar Kur'an islimci Programi i ... Vlen
të përmendet këtu jo tona-muslimanët se ka vetëm një version i
Kur'anit, por libra të ndryshme këtu përfaqësojnë stilet e ndryshme e
të shkruarit për të përmirësuar leximin, të kuptuarit, dhe / ose

procesin e magazinimit. Ky rinovim mori rreth 2 muaj, dhe me vullnetin e All-llahut, u kompletua nga fundi i 2009.


Ndër karakteristikat kryesore që ishin shtuar në faqe janë:


* Rritja e madhësisë faqe për të bërë më të lehtë leximin e


* Re-scan faqet e Kur'anit më të saktë për të përfshirë

informacion kolateralit si faqe dhe numëron kapitull, si edhe emrat e kapitullit


* Aftësi për të lartësuar një zonë e faqe me xham zmadhues


* Aftësi të bookmark deri në 8 faqet e çdo libër


* Mundësia për të zgjedhur mes librave të ndryshme (të tilla si Kur'ani me Tajweed, interpretime, etj)


* Aftësi për të kontrolluar cilësinë e faqe "dhe pastaj me shpejtësi shkarko


* Aftësi për të ndryshuar imazhin e sfondit që t'i përshtatet lexuesit


* Aftësi për të hapur faqen e peticionit Kurani


* Aftësi për të mbyllur çdo libër


* Aftësi për të lundruar Kur'anit duke përdorur çelësat drejtuar mbi tastierë, Shiko Link
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
**Islam for all**Islam per tutti**الإسلام للجميع

Ne e quajmë për të gjithë ata që kanë gjetur punë mbresëlënëse dhe e dobishme për të lutuni për ata që kanë kontribuar në këtë faqe që maintian, Sincerety tërësisht në zemrat e tyre ndaj All-llahut dhe se All-llahu pranon, këtë punë dhe e bën atë një arsye për udhëzimin e të tjerëve.

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 19 ديسمبر - 4:28:00